Rioned.ant.sk


Rioned Flexcom kombinovaná čistiaca a sacia jednotka do Ø 650 mm

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo
Potrebujete poradiť? 02/60103721

Rioned Flexcom kombinovaná čistiaca a sacia jednotka do Ø 650 mm

rioned-flexcom-parametre

  • 3500l nádrž na vodu
  • Kompaktný dizajn
  • Celková hmotnosť 12, 10 alebo 7,5 tony
  • Sací navijak s prepravnou nádržou
  • Voliteľná hydraulicky nastaviteľná priečka

Rioned FlexCom bol navrhnutý na použitie v zastavaných oblastiach a na miestach, kam majú väčšie vozidlá problém dostať sa. FlexCom je k dispozícii v rade modelov namontovaných na karosérii 7,5 tonových vozidiel ako je Mitsubishi Fuso Canter 7C alebo dokonca na karosérii 10 alebo 12 tonových vozidiel, ako napr. Mercedes-Benz Atego, DAF LF alebo MAN TGL.

Model BASIC sa dokonale hodí k podvozku 7,5 tonového vozidla, má nádrž s objemom 3500 litrov a je vybavený výkonným dieselovým motorom. FlexCom model STANDARD zahŕňa 3 750 litrovú vodnú nádrž a pohon je napojený na motor vozidla. FlexCom môže byť dodávaný s posuvnou prepážkou v nádrži, ktorá užívateľovi umožní nastavenie kapacity sekcií čistej alebo odpadovej vody v nádrži. Hydraulický valec umožňuje presun prepážky do požadovanej polohy.

FlexCom bol navrhnutý tak, aby zaistil dokonalé rozloženie hmotnosti a výsledkom boli stabilné jazdné vlastnosti, čo umožní viezť viac vody. BASIC FlexCom je dodávaný s veľkými skrinkami na každej strane vozidla, ktoré slúžia na uloženie sacích hadíc a iného veľkého príslušenstva. STANDARD FlexCom je vybavený odkladacími boxmi na náradie na oboch stranách nádrže a úložnými boxami na hadice nad nimi.

Sacia cievka je pripojená priamo k nádrži a sacia hadica 2 1/2” môže byť navíjaná a odvíjaná pomocou hydraulického systému. Táto funkcia umožňuje zaparkovať vozidlo v určitej vzdialenosti od miesta, kde pracujete. Unikátny systém rádiového diaľkového ovládania RioMote umožňuje jednej osobe ľahko ovládať stroj z diaľky. Otočný vysokotlakový navijak poskytuje optimálnu ergonómiu a jednoduché použitie. Cievka je vybavená novým systémom vedenia hadice (voliteľné) a môže sa otáčať o 180°. Ovládací panel sa otáča pomocou cievky, čím zaisťuje vždy najlepšiu prevádzkovú výšku a uhol.

FlexCom je štandardne vybavený vysokovýkonnou, vzduchom chladenou, olejom mazanou, vákuovou pumpou SLS54V. Čerpadlo má saciu kapacitu 5400 l/min (325 m3/hod). Môžete si tiež vybrať kvapalinové čerpadlo s vysokou výkonnosťou (8 600 l/min) a ohľadom na životné prostredie. Toto čerpadlo nielenže ponúka podstatne vyšší výkon, ale aj ticho pri prevádzke. Treťou možnosťou je vysoko účinné a rotačné čerpadlo so vzduchovým chladením, ktoré vám umožňuje pracovať nepretržite s minimálnym objemom voľného vzduchu 25 000 litrov za minútu (1 500 m3 za hodinu).

Technická špecifikácia

Nádrž na vodu Celkovo 3750 litrov
Otváranie nádrže na vodu Plne hydraulické
Pohyblivý oddiel Voliteľný
Pohon PTO - napojený na pohon auta
Pripojenie 3” sací ventil, 4” vypúšťací ventil, plniace hrdlo hydrantu
Úložisko Boxy na náradie po oboch stranách nádrže so skrinkami na hadice nad sebou
Navijak Otočný, hydraulický, 80 m vysokotlaková hadica
Prívodná hadica 35m NW19
Cievka sacej hadice Hydraulická s 25m 2,5" alebo 3" sacou hadicou
Diaľkové ovládanie RioMote 9 kanálové rádiové diaľkové ovládanie
Pneumatický ventil Voliteľne je k dispozícii diaľkovo ovládaný pneumatický ventil

Pre zodpovedanie akýchkoľvek otázok ohľadom čistiacich strojov na odtoky a kanalizácie nás neváhajte kontaktovať. Pomôžeme vám s výberom najvhodnejšieho stroja pre efektívnu prácu.
Získajte ponuku šitú na mieru.

Kontaktujte nás na 02 / 60 10 37 22


Rioned - Vysokotlakové čistiace a sacie stroje

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
Služby pre vás:
Sledujte nás:
Katalóg
Produktový katalóg RionedProduktový katalóg Rioned
Kariéra u nás:

Pridajte sa k nám. Neustále hľadáme obchodníkov a posily do administratívy

Zoznam voľných pozícií
E-mail Facebook Instagram Linked In