Rioned.ant.sk


Rioned UniCom kombinovaná čistiaca a sacia jednotka do Ø 450 mm

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo
Potrebujete poradiť? 02/60103721

Rioned UniCom kombinovaná čistiaca a sacia jednotka do Ø 450 mm

rioned-unicom-parametre

  • 1500l nádrž na vodu
  • Motor s vysokým výkonom
  • Vhodná pre všetky typy vozidiel
  • 135° navijak vysokotlakovej hadice
  • Odkladací priestor

Vďaka svojmu modernému dizajnu je Rioned UniCom vhodný na všetky druhy vysokotlakových a sacích prác v centrách miest, podzemných a viacposchodových zariadeniach spolu s mnohými ťažko dostupnými miestami. Domové pripojenia, kanalizácie a lapače tukov sa dajú efektívne odblokovať a vyčistiť pomocou Rioned UniCom. Túto modulárnu kombinovanú saciu a čistiacu jednotku môžete nechať úplne prispôsobiť ktorejkoľvek z dostupných volieb na základe požadovaných špecifikácií a volieb. UniCom môže byť vybavený mnohými doplnkami a príslušenstvom: od rádiového diaľkového ovládania až po hydraulicky ovládaný navijak sacej hadice; výber je na vás. Môžete sa rozhodnúť pre základnú verziu s benzínovým motorom a jednoduchým uzáverom nad motorovým a čerpadlovým priestorom alebo štandardnú verziu s výkonným dieselovým motorom a úplne uzavretým motorovým a čerpadlovým priestorom. Všetky komponenty sú ľahko dostupné z dôvodu údržby. Nádrž je galvanizovaná, ale môže byť tiež nastriekaná v ľubovoľnej firemnej farbe.

UniCom je kompaktná a jednoduchá kombinovaná jednotka s nádržou s objemom 1 500 litrov, ktorá sa delí na 1 000 litrov odpadovej vody a 500 litrov čistej vody. Na požiadanie sú k dispozícii rôzne konfigurácie. Konštrukcia UniCom umožňuje ľahkú inštaláciu na podvozok 3,5t a 4,5t, hoci sa dá namontovať aj na sklápací príves.

Konštrukcia systému UniCom uľahčuje inštaláciu na kabíny 3,5t a 4,5t vozidiel, ako sú napr. Nissan Cabstar, Renault Maxity, VW Crafter, Mercedes Sprinter alebo Iveco Daily. UniCom je možné namontovať aj na príves alebo do uzavretej servisnej dodávky. UniCom sa vďaka svojej kompaktnej veľkosti bezproblémovo pohybuje v rušnej mestskej premávke.

Bez ohľadu na to, ktorú verziu si vyberiete, UniCom je vždy pripravený profesionálne dokončiť prácu, vďaka spoľahlivému benzínovému alebo naftovému motoru v kombinácii s vysokotlakovým čistiacim a sacím čerpadlom. Zadné dvere sa otvárajú úplne, aby ste ich mohli vyprázdniť a vyčistiť. Šikmá prepúšťacia prepážka zaisťuje, že zostane len málo alebo žiadny odpad. Balenie je doplnené dvomi sacími hadicami vrátane spojok, vysokotlakovou hadicou 60 m x NW 13 a dvoma dýzami.

Technická špecifikácia

Nádrž na vodu1500 l (500 l čistá voda, 1000 l odpadová voda)
Čerpadlo140 bar / 60 l/min
200 bar / 45 l/min
Sacie čerpadloGD SLS54V (5400 l/min / 325 m3/hod)
MotorKubota D1105 25 HP diesel
Kryt motora a čerpadlaÚplne uzavrený priestor motora/čerpadla
ÚložiskoBoxy na náradie po oboch stranách nádrže
NavijakOtočný, hydraulický, 60 m vysokotlaková hadica
Prívodná hadica35m NW19
Cievka sacej hadiceManuálna alebo hydraulická s 25m 2,5" hadicou
Diaľkové ovládanieRioMote 7 alebo 9 kanálové rádiové diaľkové ovládanie
MožnostiOdtokový ventil, pracovné svetlo, výstražné svetlo, sací ventil, nemrznúca zmes, pulzátorový systém RioPulse

Pre zodpovedanie akýchkoľvek otázok ohľadom čistiacich strojov na odtoky a kanalizácie nás neváhajte kontaktovať. Pomôžeme vám s výberom najvhodnejšieho stroja pre efektívnu prácu.
Získajte ponuku šitú na mieru.

Kontaktujte nás na 02 / 60 10 37 22


Rioned - Vysokotlakové čistiace a sacie stroje

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
Služby pre vás:
Sledujte nás:
Katalóg
Produktový katalóg RionedProduktový katalóg Rioned
Kariéra u nás:

Pridajte sa k nám. Neustále hľadáme obchodníkov a posily do administratívy

Zoznam voľných pozícií
E-mail Facebook Instagram Linked In