Rioned.ant.sk


Rioned ProfiJet T4 vstavaná vysokotlaková čistička potrubí do Ø 600 mm.

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo
Potrebujete poradiť? 02/60103721

Rioned ProfiJet T4 vstavaná vysokotlaková čistička potrubí do Ø 600 mm.

rioned-profijet-parametre

  • Dodržiavanie súčasných a budúcich predpisov o emisiách
  • Ľahký vďaka hliníkovému rámu
  • Užívateľské rozhranie eControl+ s integrovaným počítadlom hadice
  • Otočný navijak hadice o 270°

Najvýkonnejšia a najzelenšia čistička vo svojej triede.

ProfiJet T4 je špičkový model vstavanej vysokotlakovej čističky určený na čistenie a odblokovanie potrubí a kanalizácií do Ø 450 mm. Je navrhnutý tak, aby pracoval dlho a tvrdo. Ponúka bezkonkurenčnú prívetivosť pre používateľa a obsahuje množstvo inovatívnych funkcií, ktoré uľahčia a zefektívnia vašu prácu. Ocenené používateľské rozhranie eControl+ je v štandardnom vybavení a poskytuje vám užitočné funkcie a okamžitú úplnú aktualizáciu stavu vášho systému. Nový model eControl+ má počítadlo hadice, ktoré meria dĺžku hadice, ktorá vyšla zo stroja. Funkcia ECO stop vypne motor, keď sa čerpadlo nepoužíva. Voliteľne dostupný elektrický systém kontroly hladiny vody otvára a zatvára vstupný ventil nádrže automaticky pri minimálnej alebo maximálnej hladine vody.

Motor s výkonom až 49 kW (65HP) a objem čerpadla 280 bar / 80 l/min alebo 160 bar / 130 l/min vám umožňujú vykonávať aj tie najťažšie úlohy. Ľahký rám vyrobený z mimoriadne pevného hliníka je navrhnutý tak, aby vyhovoval širokej škále úžitkových vozidiel, ako sú MB Sprinter, Ford Transit alebo MB Vito. Dve samostatné nádrže na vodu sú vzájomne prepojené, aby sa optimalizovala stabilita na vozovke a pohodlie pri jazde.

Dieselový motor Kubota 65 HP je najčistejším, najsilnejším a najúčinnejším motorom pre túto aplikáciu. Úroveň 4 (USA) a etapa V (Európa) sú právne predpisy, ktoré vyžadujú, aby priemyselné dieselové motory znižovali účinky na životné prostredie v súvislosti s emisiami výfukových plynov. Tieto nariadenia vyžadujú zníženie tuhých znečisťujúcich látok a oxidov dusíka. V blízkej budúcnosti musia všetky nové cestné dieselové motory spĺňať tieto nové predpisy. Nový ProfiJet T4 je poháňaný palivovo efektívnym dieselovým motorom Kubota V2403-CR-Turbo so vstavaným filtrom pevných častíc.

eControl+ rozhranie
UrbanJet je vybavený našim oceneným používateľským rozhraním eControl+ s LCD displejom. Obsahuje veľa užitočných funkcií a poskytuje úplný prehľad o stave stroja. Systém eControl+ poskytuje užívateľovi aj informácie o chybách stroja na rýchlu diagnostiku poruchy.

Technická špecifikácia

Rozsah použitia Max. 350 mm
Motor Kubota V2403-CR-Tier 4/stage V 49kW (65HP)
Čerpadlo 280 bar / 80 l/min
160 bar / 130 l/min
Rozmery 1736 x 1383 x 1186 mm
Palivová nádrž 30 litrov
Hmotnosť od 800 kg
Farba Modrý obal, čierny rám
Príslušenstvo Wapkovacia pištol s tryskou
Nádrž na vodu 600 litrov (2x300 litrov)

Pre zodpovedanie akýchkoľvek otázok ohľadom čistiacich strojov na odtoky a kanalizácie nás neváhajte kontaktovať. Pomôžeme vám s výberom najvhodnejšieho stroja pre efektívnu prácu.
Získajte ponuku šitú na mieru.

Kontaktujte nás na 02 / 60 10 37 22


Rioned - Vysokotlakové čistiace a sacie stroje

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
Služby pre vás:
Sledujte nás:
Katalóg
Produktový katalóg RionedProduktový katalóg Rioned
Kariéra u nás:

Pridajte sa k nám. Neustále hľadáme obchodníkov a posily do administratívy

Zoznam voľných pozícií
E-mail Facebook Instagram Linked In