Rioned.ant.sk


Rioned eCityJet vstavaná vysokotlaková čistička potrubí do Ø 350 mm.

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo
Potrebujete poradiť? 02/60103721

Rioned eCityJet vstavaná vysokotlaková čistička potrubí do Ø 350 mm.

rioned-ecityjet-parametre

rioned-ecityjet

  • Bez emisií
  • Až 1 hodina čistiaceho času
  • Ideálna pre prácu v miestach s požadovanými nízkymi emisiami

Budúcnosť čistenia potrubí a kanalizácií začína dnes.

Rioned eCityJet je plne elektrická vysokotlaková čistička na potrubia a kanalizácie s priemerom do 350 mm.

S čističkou Rioned eCityJet ste pripravení na budúcnosť. V nasledujúcich rokoch sa bude stále klásť väčší dôraz na obmedzovanie emisií. eCityJet vám už teraz poskytuje značnú výhodu, pokiaľ ide o zákazníkov, ktorí uprednostňujú prácu spôsobom šetrným k životnému prostrediu. Ďalšou výhodou je, že stroj je podstatne tichší ako stroj s dieselovým motorom, čo je dôležitým faktorom napríklad pri práci v noci. Stroje sa ľahko udržiavajú, čo v dlhodobom horizonte určite prinesie značné úspory.

Bez emisií
Rioned eCityJet v sebe skrýva najmodernejšiu technológiu a vyznačuje sa silným elektrickým motorom poháňaným mimoriadne účinnou batériou. Čistička produkuje nulové emisie, vďaka čomu je ideálna na použitie v centrách miest, kde sa budú už len sprísňovať požiadavky na emisie a tiež je vhodná na použitie v čiastočne alebo úplne uzavretých priestoroch. eCityJet má všetky vlastnosti dieselového stroja a je len minimálne ťažší. V závislosti od zvolenej konfigurácie batérií má prázdny stroj hmotnosť približne 600 kg. eCityJet je tiež len o chlp väčší ako dieselový stroj CityJet, vďaka čomu je tiež vhodný pre väčšinu dodávok (napr. Mercedes Vito alebo Sprinter alebo Ford Transit).

Výkon
Výkonnosť čističky eCityJet nie je v žiadnom prípade nižšia ako výkonnosť čističiek s dieselovým motorom. S maximálnym pracovným tlakom 200 barov a prietokom vody 60 l/min eCityJet bez problémov vyčistí potrubia do Ø 350 mm. S plne nabitými batériami zvládnete až 6 odblokovaní.

Batérie
Rioned eCityJet može byť vybavená tromi alebo šiestimi 5 kWh batériami. Batérie sa nabíjajú pomocou bežného sieťového napájania z bežnej zásuvky. Tri batérie plne nabijete za 4 hodiny, šesť batérií približne 8 hodín. Počas dňa je možné batérie dobíjať pre predĺženie doby práce.

Komplet
Rioned eCityJet je kompletný systém s diaľkovým ovládaním RioMote, pulzátorom a ovládacím panelom eControl+. Navíjanie a odvíjanie hadice je elektronické. Nepoužíva sa žiadna hydraulická kvapalina, čo znižuje dopad na životné prostredie. eCityJet je štandardne dodávaný s dvoma 300-litrovými vodnými nádržami, 135° otočnou cievkou, 80-metrovými vysokotlakovými hadicami MaxFlow a plniacou cievkou s 50 metrovou hadicou NW19.

Navijak vysokotlakovej hadice je možné otočiť o 180° pre optimálne pracovné podmienky za každých okolností. Hadicový navijak bol rozšírený, aby pojal až 140 metrov vysokotlakovej hadice 1/2" alebo až 120 metrov 5/8" hadice. Elektrický uzamykací mechanizmus na navijaku je dôležitý z hľadiska užívateľskej prívetivosti a bezpečnosti.

Systém RioFree zaisťuje, že sa hadicový navijak stočí bez akéhokoľvek trenia hydrauliky, čo významne znižuje námahu potrebnú na manipuláciu. Vysokotlaková hadica na CityJet je najľahšia hadica vo svojej triede a zabezpečuje minimálnu stratu tlaku vďaka hladkému vnútornému povrchu a rozšírenému vnútornému jadru. To vedie tiež k zvýšeniu účinného pracovného tlaku na dýze.

CityJet je vhodný do najobľúbenejších vozidiel ako napr. Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Crafter a Ford Transit. Kryty chránia užívateľa pred rotujúcimi časťami stroja a zároveň znižujú úroveň hluku stroja na minimum. Kryty sa však dajú ľahko demontovať pre jednoduchý prístup k motoru a čerpadlu v prípade potreby údržby.

Čistička CityJet sa dodáva s beznínovým, naftovým alebo dokonca elektrickým motorom.

Možnosti balenia ECO
Ekologický balíček vám pomôže šetriť vodu a palivo. Systém štart/stop automaticky vypne motor, keď je čerpadlo vypnuté. Zabudovaný pulzátor výrazne znižuje spotrebu vody vysielaním impulzov hadicou. Izolované kryty a špeciálny výfukový systém z nehrdzavejúcej ocele znižujú hladinu hluku na minimum.

Technická špecifikácia

Rozsah použitiaMax. 350 mm
PohonElektrický motor
Čerpadlo200 bar / 60 l/min
160 bar / 75 l/min
Nádrž na vodu600 litrov (2x 300 l)
Napájacia cievka50 m NW19
Vysokotlaková hadica60 m NW13 (1/2") alebo 80 m NW16
Vysokotlaková cievka180° otočná, elektricky ovládaný a vybavená voľnobežkou RioFree
Hmotnosť550 kg / 640 kg
Rozmery1615 x 1240 x 1195 mm
FarbaModrý obal, čierny rám
PríslušenstvoWapkovacia pištol s tryskou

Pre zodpovedanie akýchkoľvek otázok ohľadom čistiacich strojov na odtoky a kanalizácie nás neváhajte kontaktovať. Pomôžeme vám s výberom najvhodnejšieho stroja pre efektívnu prácu.
Získajte ponuku šitú na mieru.

Kontaktujte nás na 02 / 60 10 37 22


Rioned - Vysokotlakové čistiace a sacie stroje

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
Služby pre vás:
Sledujte nás:
Katalóg
Produktový katalóg RionedProduktový katalóg Rioned
Kariéra u nás:

Pridajte sa k nám. Neustále hľadáme obchodníkov a posily do administratívy

Zoznam voľných pozícií
E-mail Facebook Instagram Linked In